Contributie

Een circusles duurt anderhalf uur en kost €9,70 per les. De vrijdag groep (5-6 jaar)is 45 minuten kost €6,- euro per les. De contributie dient elke maand overgemaakt te worden. Het maandbedrag is als volgt berekend: totaal aantal lessen in één jaar gedeeld door 12 maanden = het maandbedrag. Het prijsverschil per groep is omdat bij één week vakantie twee zaterdagen uitvallen en maar één maandag en één woensdag.

Hieronder staat de maandcontributie per groep:

  • €32,50  per maand voor de lessen op maandag en woensdag.
  • €28,30  per maand voor de lessen op zaterdag.
  • €20,- per maand voor de lessen op vrijdag

Het bedrag is zo berekend dat alleen de echte lesdagen betaald worden en de betaling in de vakanties niet stopgezet hoeft te worden. Voor de uitgevallen lessen door vakanties betaalt u dus ook niet! 

Als u uw kind inschrijft bij Miloco zit hij/zij op circus totdat u uw kind afmeldt.

Korting

U krijgt korting op het totaalbedrag als uw kind twee keer per week traint. Deze korting bedraagt 15%. Voor de twee lessen samen betaalt u dan maar €47,00 per maand. 

Gratis proefles

Ieder kind krijgt een gratis proefles, behalve als uw kind al kennis met ons heeft gemaakt via schoolsport of de sportpas. Na het deelnemen aan de proefles dient u maandelijks de contributie aan ons over te maken.

Periodieke betaling

U kunt het maandbedrag overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL15RABO 01437.80.557 tnv circus Miloco
Zet hier duidelijk de naam van uw kind bij. Bij vrijwel alle banken kan je als optie kiezen voor maandelijks automatisch over te boeken. Kijk hier voor hulp bij het instellen van een periodieke overboeking bij uw bank.

Stoppen

Als uw kind stopt met de lessen, dan dient u zelf de automatische incasso stop te zetten. U moet het ook nog even aan ons doorgeven in een e-mail. 

Voorwaarden/Kleding

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Vanuit ons lenssysteem en protocollen zorgen wij dat de lessen veilig zijn voor uw kind. Onze voorwaarden zijn wel dat uw kind kleding aan krijgt waarbij hij/zij niet onnodig schaafplekken of wondjes krijgt. Schoenen:  turn schoenen met grip zijn voor ieder onderdeel goed. Gymschoenen zijn voor eenwielfietsers het fijnst plus sokken. Voor de kinderen die voor Tissue kiezen: ze moeten iets aan met mouwen(turnplakje met kort/lange mouw heeft de voorkeur). Legging of stretch broek.

Schoolvakanties

We houden deze site aan voor de schoolvakanties, maar we merken dat sommige scholen ook nog wel eens andere keuzes maken hierin. Mocht jouw school vakantie hebben terwijl wij deze niet in de agenda hebben staan, dan gaat de les natuurlijk gewoon door en hopen we dat je wel komt! Klik hier voor onze agenda.

Overige kosten 

Circus Miloco heeft zelf genoeg circusmateriaal in huis voor de lessen. Dit hoeft u niet aan te schaffen. Mocht u circusmateriaal voor thuis willen aanschaffen, dan kunt u via ons een mooie korting krijgen! Klik hier voor deze korting en onze aanbevelingen.

Subsidie via jeugdcultuurfonds

Bij het jeugdcultuurfonds kan je kijken of je nog extra subsidie kunt krijgen op de lessen of op de aanschaf van circusmateriaal.