Beide circusschooldagen zijn al uitverkocht. U kunt geen kaarten meer bestellen. We laten de info hieronder staan voor de kinderen die donderdag of vrijdag komen.


Donderdag 30 en vrijdag 31 januari staken de scholen. Op donderdag 30 januari organiseren wij een circusschooldag van 8:30 tot 15:00u. We gaan de volgende dingen doen deze dag:

  1. We gaan natuurlijk circusles geven
  2. We gaan ook circusspelletjes doen
  3. We gaan filmpjes bekijken van circusshows
  4. We gaan vertellen over het ontstaan van het circus
  5. Aan het einde sluiten we af met een klein showtje

Voor de ouders die het leuk vinden sluiten we de dag af met een klein showtje waar de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd. Dit begint om 14:30u.

Wat moet je mee nemen?

  1. Gymkleding
  2. Genoeg eten en drinken (een tussendoortje en een lunch)

Korting

We hebben voor iedereen bij Circus Expert korting geregeld op de circusmaterialen in hun webshop. Dit gaat vanaf nu met een kortingscode: kortingmiloco.

Hiernaast hebben we ook voor iedereen een korting- en spaarpas van de vliegershop Leiden. Hier kan je dan met 10% korting circus- en andere materialen kopen. In de winkel kan je de materialen natuurlijk eerst even uitproberen voor je ze koopt. Je kan deze korting- en spaarpas bij ons ophalen voor of na de les, mocht je interesse hebben hierin.

Groot Kerstcircus

Circus Miloco mocht optreden bij Het Groot Kerstcircus Leiden. Dit was ook de eerste keer dat onze talentengroep van Miloco in een echt circus mocht optreden en ook de eerste keer dat we met de talentengroep van Circus Nevermind hebben samengewerkt.