Vuurshow

Een spectaculaire vuurshow waar de vonken vanaf schieten. Het is een prachtige en zeer gevarieerde vuurshow. Krachtige en subtiele choreografieën wisselen elkaar mooi af in de show als de artiesten hun brandende passie voor vuur met het publiek delen. Met verschillende brandende attributen wordt een afwisselend en opwindend spektakel neergezet.

Mail voor meer info: info@circusmiloco.com

 

Prachtige en spannende aerial silk show

Een Aerial Silk-act, ook wel Tissu-act genoemd, is een luchtacrobatiekshow in lange, zijdenachtige doeken. Hierin klimt de luchtacrobate op een elegante manier omhoog, gevolgd door een sierlijke act waarin zij één wordt met de doeken. Kenmerkend voor de Tissu-act: de luchtacrobate wikkelt zich elegant in en laat zich op spectaculaire wijze in het diepe vallen.

Mail voor meer info: info@circusmiloco.com

 

Talentengroep van Miloco

Onze talentengroep voor de gevorderde circusartiesten. Wij hebben zeer getalenteerde kinderen in verschillende onderdelen. Deze talentengroep doet ook alle samenwerkprojecten, zoals met musicals, orkesten en andere podia. Maar ook voor een opening of een feest kan een circusshow een geweldige aanvulling zijn.

Mail voor meer info: info@circusmiloco.com