Storm Evert vernielde op 11 maart 2021 de tent waarin wekelijks honderden kinderen buiten coronaproof konden sporten. We willen zo snel mogelijk een nieuwe tent om de activiteiten te kunnen hervatten. Doe mee! Als je doneert help je onze clubs enorm, maar je kunt hiermee ook leuke prijzen verdienen!

Coronaproof sporten in een open tent
Na maandenlang niet te hebben mogen sporten vanwege de coronamaatregelen heeft Circus Miloco in februari het initiatief genomen hun eigen circustent op te zetten, zodat hun leerlingen overdekt buiten les konden krijgen. Ze hebben ook de samenwerking gezocht en gevonden met Gymsport Leiden. De gemeente Leiden gaf een vergunning af voor de coronaproof lessen in de tent en stelde een veld beschikbaar van sportpark de Vliet.

Van 15 februari tot en met 10 maart hebben de kinderen optimaal kunnen genieten van het buiten sporten onder de kap van de tent of op het veld ernaast. Ze waren dolblij met deze mogelijkheid.

Schade door storm Evert
Op 11 maart heeft storm Evert helaas roet in het eten gegooid en veel schade aan de tent en het materiaal veroorzaakt. De tent was bestand tot en met windkracht 8 en ondanks de extra voorzorgsmaatregelen die zijn genomen, waren de windstoten te zwaar, de zwaarste zelfs van heel Nederland! Het tentdoek is van de nok afgescheurd, tentpalen zijn verbogen, lampen zijn kapot gevallen en de truss lag in stukken op een ander veld. Met vereende krachten is alles opgeruimd en de schade geïnventariseerd. Helaas was de tent niet tegen deze omstandigheden verzekerd.

 

Een nieuwe tent
We willen heel graag zo snel mogelijk een nieuwe tent aanschaffen om de buitenlessen te hervatten. Ook willen we het materieel dat kapot is gegaan vervangen. Om deze doelen te bekostigen hebben we deze crowdfunding-actie opgezet. We hopen dat jullie ons willen helpen en een donatie doen. Ook zou het natuurlijk geweldig zijn als jullie deze actie willen delen of collectant willen worden!

Als dank voor jouw donatie hebben wij wat leuke tegenprestaties:

  • Iedereen die doneert mag meedoen met de loterij. Hierin verloten wij leuke prijzen die wij gesponsord krijgen. Als je jouw emailadres invult doe je automatisch mee. De trekking is op vrijdag 16 april om 19.00 uur en is live te volgen via YouTube. De link zullen we je later  toe sturen. Ook zullen wij de winnaars mailen om de uitslag bekend te maken.
  • Bij donaties van 25 tot 500 euro ontvang je een leuke verrassing per mail.
  • Bij donaties van 500 tot 1000 euro ontvang je een unieke  circus/gymsportfoto waarop we trucs doen en jouw naam of logo zichtbaar is. Ook plaatsen wij deze op de webpagina van beide clubs als je dat leuk vindt. Als je dit wilt zet je in de omschrijving: “ik ontvang graag een unieke foto”.
  • Bij donaties vanaf 1000 euro ontvang je een spetterend circus/gymsportfilmpje waarin wij trucs doen en jouw naam of logo zichtbaar is. Ook plaatsen we deze op de webpagina van beide clubs als je dat leuk vindt. Daarnaast kun je kiezen voor v.i.p.-kaartjes voor een show of demo van Circus Miloco of gymsport Leiden, of je kunt ervoor kiezen dat de talentengroep langskomt met een act op jouw locatie. Vind je dit leuk, zet dan in de omschrijving: “neem contact met me op”.
  • De zes beste collectanten: Voor de 3 collectanten van iedere club die de hoogste bedragen inzamelen hebben wij een 1e, 2e en 3e prijs.  Dit zullen waardebonnen zijn die je kunt besteden aan circus- of turnmateriaal of sportkleding. Hieronder is te lezen hoe je collectant kunt worden.

Collectanten
Je kunt ook een eigen collectantenpagina aanmaken door te drukken op de groene knop (word collectant). Als je collectant bent, kun je in je eigen netwerk donaties vragen of jezelf laten sponsoren door eigen acties te bedenken. Op jouw pagina komen alle donaties te staan die via jou zijn binnengehaald.  De top 3 collectanten van Circus Miloco en de top 3 collectanten van Gymsport Leiden krijgn een prijs. 

Behalen van het doel
Uiteraard hopen we het doelbedrag te behalen en hopelijk zo goed, dat, als we er overheen gaan, we extra toestellen en materialen kunnen kopen voor in en bij de tent!

Help ons, en laat de kinderen weer sporten! 

Vriendelijke groeten,             
Circus Miloco & Gymsport Leiden.