Hoi allemaal,

2 Oktober Taptoe!

We gaan natuurlijk weer mee doen met de taptoe dit jaar. We vinden het natuurlijk leuk als iedereen mee komt lopen.  We verzamelen van 18:00 tot 18:30 uur in de de zaal op de lammenschansweg 4. Kinderen kunnen dan voor één onderdeel materiaal pakken, om in de optocht mee op te treden. Als kinderen zelf circusmateriaal hebben mag dit natuurlijk ook mee. Je mag ook zonder materiaal mee lopen natuurlijk. We gaan echt 18:30 uur weg! De taptoe begint om 19:30 uur. Wij lopen waarschijnlijk van 20:00 tot 21:00 uur. Het eindpunt is bij de Sint Jorissteeg 8, 2311 JA Leiden. Daar kunt u uw kind ophalen. De kinderen mogen zelfstandig fietsen op de eenwieler, als ze hun eerste eenwielfiets-diploma hebben gehaald. Als dit nog niet zo is, raden we ouders aan om mee te lopen.

Kleding:

Het thema is lint van licht. Het is erg leuk als je je eenwielfiets, diabolo of jezelf met bijvoorbeeld lampjes versiert. Als je zelf mooie circuskleding hebt, mag je dit ook aan doen natuurlijk. Je Miloco shirt is ook altijd goed. Volwassenen mogen een t-shirt van Miloco lenen voor de Taptoe. Wil je er een kopen? Dat kan bij 1 van de docenten. Het is wel handig om een shirt te kopen voor of na een les. Het kan ook 2 oktober maar het liefst er voor.

Deze kosten 12,50 euro.

Zorg ook voor regenkleding voor het geval dit nodig mocht zijn.Iets lekkers te eten en te drinken is ook prettig, omdat het wel even duurt, voordat we gaan lopen. Graag een mobielnummer aan de kinderen mee geven zo dat we makkelijk iemand kunnen bellen.

De lessen die woensdag zijn gaan gewoon door. Alleen de laatste les stoppen we 15 minuten eerder. Zodat we snel kunnen opruimen en klaar zijn om de mensen te ontvangen voor de taptoe.