Hoi allemaal,

We hebben erg genoten van de show, die de kinderen hebben gemaakt. We willen vooral nog even de dank uitspreken aan de ouders, die ons hebben geholpen. Zonder jullie was dit  niet mogelijk. 

Wij vinden de show in onze eigen circustent natuurlijk geweldig. Maar hier is een heel ander verhaal maken wel een stuk lastiger, omdat je moeilijk de illusie kan wekken, dat je ergens anders bent dan in een circustent. We willen graag weten wat jullie kinderen en ouders leuker vinden. In de circustent of theater. 

klik hier om te stemmen

Sponsoractie

We hebben door de sponsoractie twee race-eenwielfietsen kunnen aanschaffen voor circus Miloco!!

Door de verkoop van het boek: “De avonturen van Joop de Toeterfant” en losse donaties hebben we een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen.

Helaas kwamen wij er tijdens het circusweekend achter dat de ongecorrigeerde tekstversie in het boek terecht is gekomen, waardoor er spelfouten in staan. Wij balen hier enorm van. Excuses!

Desalniettemin hopen we dat u het toch met veel plezier zult lezen. En! hebben wij met het verkoop van het boek, twee race-eenwielfietsen kunnen aanschaffen voor het circus.

Bij de buitenspeeldag gaan we er gelijk mee racen! We zijn heel benieuwd, hoe de eenwielers deze race-eenwielfiets vinden, om op te rijden.

Buitenspeeldag

Na de show hebben we nog één les met z’n allen. Dit is op 13 juli van 13.00 tot 15.30uur. 

Ook ouders, broertjes en zusjes zijn hier welkom! We gaan dit jaar de buitenspeeldag bij de swift-bult houden.

Naast de baan (bult) kun je picknicken en worden er allerlei circusworkshops en -spellen gedaan. Bij Swift gaan we eenwielfiets-games doen. 

Als uw kind mee wil doen aan de eenwielfiets-games is volledige bescherming verplicht. Er zullen enkele spellen zijn waar je kunt botsen of vallen. 

Deze bescherming en kleding is verplicht:

  • schoenen
  • knie-, elleboog- en polsbescherming
  • helm

Wij verzorgen voor iedereen 1 drankje en een zakje chips. Iedereen is vrij om dit met andere dingen aan te vullen.

Afmelden / Blijven

We gaan er van uit, dat uw kind doorgaat, als we geen afmelding hebben gekregen. De contributie is berekend voor het hele jaar, zodat je hem niet steeds aan en uit hoeft te zetten. 

Blijft uw kind op het circus hoeft u niets te doen. 

Gaat hij/zij stoppen zorg dat u de betaling stopzet en even een mail verstuurd naar info@circusmiloco.com

De eerste les na de vakantie kunt u hier zien: www.circusmiloco.nl/agenda/