Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij Miloco!

Ben jij bijna jarig en wil je een fantastisch kinderpartijtje? Dan ben je bij Miloco aan het juiste adres! Onder begeleiding van een ervaren circusdocent leren jij en je vrienden allemaal verschillende circuskunsten bij ons in de gymzaal.

Tijdens een standaardfeestje van 2 uur gaat 1 circusdocent met maximaal 10 kinderen aan de slag, maar er zijn nog vele extra’s mogelijk om dit standaardfeestje naar uw wens uit te breiden!

Hoe ziet een kinderfeestje er uit?

  • We beginnen met een show door de circusleraar/artiest.
  • Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag in een workshop. We laten verschillende circus-technieken aan bod komen zoals: diabolo, jongleren, eenwielfietsen, ballopen, koorddansen, acrobatiek, aerial silk, hoepel en nog veel meer. We zullen minimaal vier verschillende circusonderdelen aanbieden, maar als u een voorkeur heeft voor bepaalde onderdelen dan kunt u dat aan ons doorgeven. De kinderen worden bij het aanleren van de circustechnieken natuurlijk geholpen door de circusdocent(en). 
  • We eindigen het feestje met een show van de kinderen. Vergeet niet de ouders van de andere kinderen een kwartier voor het einde van het feestje uit te nodigen!  Ze zullen versteld staan van de geleerde circuskunsten van hun kinderen tijdens de eindshow!

aNatuurlijk is er tussendoor nog tijd voor uw eigen meegebrachte taart, drinken en de cadeau’s!

Extra leuke uitbreidingen

Het is ook mogelijk om het standaardfeestje nog uit te breiden met extra ingredienten, zoals een verkleedkist, schminken of extra tijd. Ook is het mogelijk om een grotere groep kinderen mee te nemen. Wij zetten dan natuurlijk extra docenten in! Met een afterparty kunnen ouders, broertjes, zusjes en ander publiek nog een half uur langer gebruik maken van het circusmateriaal, natuurlijk onder toezicht van de circusdocent. 

Prijzen en beschikbaarheid

U kunt hieronder het aanvraagformulier invullen om te zien wat het feestje en de eventuele extra’s kosten. De prijs wordt onderin automatisch aangepast op uw selectie. Ook kunt u in de agenda zien of er op de door u gewenste datum al een feestje gepland staat.  Als er niets in de agenda staat betekent dat niet automatisch dat de datum beschikbaar is! Er kan bijvoorbeeld al een optie geplaatst zijn door iemand anders of een boeking nog niet zijn doorgevoerd.

De feestjes zijn alleen te boeken op zondagochtend en -middag (in verband met de reguliere lesdagen). Tijdens schoolvakanties is er vaak meer mogelijk. 

Wij nemen, nadat u het formulier hebt ingevuld en verstuurd, contact met u op om uw wensen en andere belangrijke zaken door te nemen. Pas na dit contact wordt het feestje definitief vastgelegd in onze agenda.

Circusfeestje
Boek nu uw kinderfeestje!
Locatie
Lammenschansweg 4, Leiden
Groepsgrootte
Maximaal 10 kinderen
(bij standaardfeestje)
Tijdsduur
Twee uur
(bij standaardfeestje)
Kosten
€150
(voor standaardfeestje)
Extra opties
kies extra: schminken, verkleedkist, grotere groep, extra tijd, afterparty
Kom jij ook?
Doe vrijblijvend een prijsaanvraag en weet direct wat het kost!

Aanvraag kinderfeestje

  • De jarige moet 7 jaar of ouder zijn.  • :
  • Controleer de door u gewenste datum in de kalender hieronder. Hier is te zien op welke momenten er al feestjes geboekt zijn. Op zondagen kunnen er maximaal twee feestjes geboekt worden. Het kan zijn dat er al een feestje op de door u gewenste dag en tijd geboekt is, maar dat deze nog niet in de agenda staat.

  • 0,00 €
    Let op! Vanwege een technisch probleem ontvangt u geen bevestigingsmail. Wel zal u hier op de website een boekingsscherm zien nadat u op de knop 'versturen' heeft gedrukt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om e.e.a. door te nemen en de datum te bevestigen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.