Hoi allemaal,

We missen jullie allemaal heel erg. Gelukkig zien we steeds meer van jullie meedoen met onze filmpjes. Wij vinden het erg leuk om de filmpjes van jullie te ontvangen en te zien waar jullie mee bezig zijn! 

We zijn op dit moment druk bezig met het maken van plannen om buiten les te kunnen geven op een aangepaste manier. Hiervoor is toestemming nodig van de gemeente en helaas duurt dat even voordat dit goedgekeurd kan worden. Daarom kunnen we op dit moment nog niet zeggen of we dit kunnen doen en vanaf wanneer. We willen jullie wel laten weten dat we er mee bezig zijn. We laten jullie z.s.m. weten als wij hier duidelijkheid over hebben. 

Wij willen jullie zoveel mogelijk ondersteunen met het oefenen en onderhouden van jullie circuskunsten en daarom hebben we ons materiaal beschikbaar gesteld voor jullie! Als je wat materiaal van het circus wilt lenen, mag je Jeroen bellen of whatsappen voor een afspraak op 0646080622

Tot we weer met de lessen beginnen blijven we online lesgeven via Zoom. Hieronder is een lijstje met de lessen die je live kunt volgen. Van tevoren is het handig om de instructievideo te bekijken, zodat je weet hoe je alles moet klaar zetten. 

  1. Zaterdag 10:00-10:30: Diabolo-les Jeroen 
  2. Zaterdag 11:00-11:30: Jongleerles Jeroen
  3. Zaterdag 12:00-12:20: Kracht en lenigheid Minke
  4. Maandag 17:00: Truc van de week

Link naar instructievideo: https://youtu.be/PqcKVlZDMNU

Deze Zoom lessen zullen zij blijven geven totdat er weer les gegeven kan worden op zaterdagen. 

Wanneer de eerste lessen beginnen sluiten we ook de Challenge af met een prijs. Als je nog een filmpje wil sturen mag dit ook over de mail of app. We zetten dit niet online.

We hopen jullie zo snel mogelijk weer les te kunnen geven en we laten het weten wanneer het zover is! 

Groetjes, 

Miloco