Beste leden, 

Helaas zijn wij genoodzaakt om de deuren van het circus tot op zijn vroegst 4 mei dicht te houden. Hoe het daarna zal verlopen is nog onzeker. Wij zullen jullie via de nieuwsbrief, Facebook en onze website op de hoogte houden. 

Wij vinden het erg jammer en we missen het om samen te trainen. Om onze leden toch actief met circus bezig te kunnen laten zijn, hebben we op onze site een pagina ingericht met video’s van circustrucs, die je thuis kunt oefenen. Er is zelfs een challenge waar je zelf aan mee kunt doen en een leuk prijsje mee kunt winnen. Ook gaan wij vanaf zaterdag 4 april, iedere zaterdag online lessen geven. Op de site zie je een lesrooster en uitleg hoe je hier aan mee kunt doen. Neem een kijkje: https://www.circusmiloco.com/circus-thuis/

Wij vinden het leuk om ook van leerlingen thuis-oefenfilmpjes te ontvangen, om ons te laten zien waar je mee bezig bent, of voor op de site. Heb jij dus een leuk idee, stuur ons dan jouw filmpje! 

Wij blijven onze lessen zo goed mogelijk geven via onze site en digitaal. We hopen, dat dit een goede compensatie is. 

We kunnen niemand verplichten om de contributie te blijven betalen, maar hopen dat degenen die door hun werk ook worden doorbetaald ons blijven ondersteunen in deze tijd. Bent u zelf ook ondernemer, zzp’er of anderszins gedupeerd, dan is het wel begrijpelijk als u de contributie halveert of stopzet. Het is voor ons wel erg belangrijk dat u eerst even mailt, als u de contributie aanpast. Wij willen het circus overeind houden, maar dat kunnen we alleen met uw steun. Met elkaar komen we de coronacrisis wel te boven.

Zodra het kan zullen wij ons lessen weer hervatten. Wij gaan proberen voor of in de zomervakantie een leuke extra circusactiviteit te organiseren voor iedereen die ons is blijven ondersteunen tijdens deze crisis. 

We hebben voor iedereen extra korting weten te regelen voor alles bij https://www.circus-expert.nl

Gebruik code: circusthuis

voor 10 procent korting! (tijdelijke korting)

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid de komende tijd en voor een vrolijke noot luister je naar het Miloco-clublied ????! 
We willen een grappige clip bij die liedje willen maken. Als je hier in wil stuur dan wat grappige circus foto’s of filmpjes naar ons toe.