Hallo allemaal, 

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord wordt de lockdown verlengd tot minimaal 9 februari. Dit geldt ook voor binnensportlocaties, dus mogen wij geen gebruik maken van de gymzaal. Circus is eigenlijk geen buitensport en helaas is het nu ook nog te vroeg in het jaar (te koud, te nat, te glad en qua weer te onvoorspelbaar) om als alternatief toch buitenlessen aan te bieden zoals wij vorig jaar hebben gedaan. Daarom zullen de lessen tot nader bericht helaas niet doorgaan. 


Contributie
Wij zouden het heel erg waarderen als u circus Miloco wilt blijven ondersteunen door de contributie door te laten lopen. Mocht u dit niet kunnen of willen, neem dan even contact met ons op door te mailen naar info@circusmiloco.com. Wij hebben begrip voor ieder zijn eigen keuze hierin. 
 

Bedankt! 
Wij willen iedereen die circus Miloco tot nu toe is blijven ondersteunen hartelijk danken. Hierdoor staat Miloco nu nog sterk en lijkt het erop dat wij zonder problemen kunnen doorstarten zodra we weer mogen. Wij zullen later voor de kinderen extra circus activiteiten organiseren om jullie te bedanken. 
 

Online lessen
We vinden het heel erg jammer dat we nu geen lessen kunnen geven. Daarom hebben wij voor de kinderen die dat leuk vinden, op onze site een pagina ingericht waar we heel veel thuis-oefen- filmpjes op hebben gezet. Bijv. Het niveau systeem van diabolo, jongleren, acrobatiek en eenwielfietsen. Ook zijn er knutseltips voor thuis zoals het maken van jongleerballen of poi’s en dagelijkse uitdagingen. Neem vooral een kijkje op onze pagina. We hopen dat jullie dit leuk vinden! https://www.circusmiloco.com/circus-thuis/
 

WhatsAppgroep 
Wij houden u middels de nieuwsbrief en de whatsappgroep op de hoogte. Zit u nog niet in de whatsappgroep dan kunt u zich aanmelden door de onderstaande link te gebruiken. Wij sturen enkel berichten aan jullie, andersom kunt u privé-berichten naar ons sturen. Op deze manier proberen wij de whatsappgroep overzichtelijk te houden. 
https://chat.whatsapp.com/HtIgeheWzGO2WXaX7pDOqC
 

We hopen elkaar na 9 februari weer te zien! 
 

Circusgroeten,
Team circus Miloco