Hoi Allemaal,

We vonden het erg leuk, dat er zoveel mensen mee hebben gedaan met de taptoe. We hebben de derde prijs gewonnen. Bedankt!

We gaan in een aantal vakanties extra lessen geven. Je kunt hier aan mee doen, als je dit wilt. Dit kan ook als je nog op de wachtlijst staat of als je niet meer op circus zit. We houden jullie op de hoogte op de site en in nieuwsbrief.

Zaterdag 26 oktober vakantielessen

We gaan een éénwielfietsles doen, waar we de hele zaal tot onze beschikking hebben. We gaan leuke spelletjes doen, maar ook het niveau verbeteren. Daarnaast gaan we wat oefeningen doen voor Nederlands Kampioenschap Eenwielfietsen voor de gevorderden. De kinderen, die aan de eenwielfietsles mee doen moeten los kunnen fietsen. Klik hier voor meer info en tijden

We gaan ook ouder-kindlessen geven. Doe eens mee en ervaar met je kind hoe leuk de circuslessen zijn. Je kunt twee keer kiezen welk onderdeel je wil proberen. Met zijn allen gaan we ouder-kindacrobatiek doen. Klik hier voor meer info en tijden

Kleuterlessen

Vrijdag 1 november starten we de lessen voor kinderen van 5-6 jaar. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Klik hier als je iemand voor deze lessen wil inschrijven.

Vakanties

Kijk hier wanneer er lessen uitvallen.